Catatan Hidup Seorang Aku

Wednesday, September 29, 2004

Nak buat macammana, dia sorang je tahu marah

Pepagi sampai je opis, baru sudah breakfast n minum air kotak, bukak email.Belum apa2, sudah receive satu call. Garang semacam je suara. Dan minta sesuatu dari aku spy aku terus response pd email dia. Aku bersikap biasa sbg menghormati org lain. Argg USER sometime make me a tuing tuing...Suaranya mmg menggambarkan kemarahan.
Aku tak tahannnnnn..Ingat aku ni apa..sedangkan benda yg dia mintak tu bukannya susah. i mean tak perlu dia nak tanya aku pun. boleh cari sendiri depan mata. nape benda sekecil itupun perlu tanya aku. aku tak marah kalau caranya tak garang, tp aku panas skrg sbb suaranya marah aku.

lantas utk menunjukkan kpdnya yg benda yg dia minta tu amatlah simple nya, aku printscreen kan semua step2 yg perlu dia ikuti dan aku hantarkan ke emailnya secepat mungkin.

Bukan aku tak boleh kena marah.Sebelum ni pun mmg kerja aku kena berhadapan dgn user.karenah user yg macama2. ada yg baik, ada yg ok, ada yg kelakar, ada yg GARANG. tp kali ni ntah kenapa aku terasa bengang. Mungkin kerana pepagi lagi sudah tidak bersikap sopan sesama rakan sekerja. mungkin dia ada masalah, tetapi takkan kerana itu tidak bersikap sebaiknya pd org lain.
Dan satu lagi yg aku geram, takkanlah nak tekan button yg tu pun tak boleh.??? muskil aku....kang kalau aku kata user ni terlampau la nak kena ajar kang, kata aku nih dasyat la plak. tp aku ni manusia jugak...manusia...........ada jugak geramnya kalau dibuat gini.
tp nak buat macamana kan..
sabarje lah.. sbb dia je yg tahu marah.. aku ni tak tahu marah....:(((
posted by Mirip at 9:03 AM

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home