Catatan Hidup Seorang Aku

Friday, January 28, 2005

Good books, 5 star



Ini buku2 yg aku dah beli dari penulis terkenal Harun Yahya. i bought some of them in Malay Language..dah dialihbahasakan. Sbb tak jumpa plak buku2 ni in English..tak kisah janji maknanya sampai. Ada sebuah buku lagi yg aku beli tp tak habis baca dan aku pun lupa tajuk dia,..ehheh tinggal je dulu rumah mak ari tu.

Aku recommendkan pd sesape yg kaki buku, sila baca buku2 karya saudara Harun Yahya ni, mmg best. Ada banyak yg dia rungkaikan esp pasal sains, universe. Books for kids also available.

My Virtual Library
posted by Mirip at 10:20 AM

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home