Catatan Hidup Seorang Aku

Tuesday, September 12, 2006

High 5:Kotornya

Detail:click here
FWD MSG:
> > JANGAN MAKAN..
> > Kepada sesiapa yang pernah termakan roti high-5 diingatkan jangan
> > lagi beli atau makan roti tu lagi, abang saya seorang pemberita yang
> > mengikuti serbuan ke kilang roti tersebut. Serbuan dijalankan oleh
> > Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) dengan kerjasama
> > Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna
> > (KPDN&HEP), Kementerian Kesihatan Malaysia, Imigresen, PDRM dan
> > Majlis Perbandaran Nilai (MPN) ke kilang roti high-5 setelah mereka
> > menerima banyak aduan dari orang ramai yg mengatakan kilang tersebut
> > menjalankan operasi dalam persekitaran yang kotor dan tidak sihat.
> > Apabila sebuan dibuat pada 06/08/06(rabu), mereka > > mendapati apa yang diadu adalah benar malah jauh lebih buruk dari
> > sangkaan mereka.. kilang terlalu kotor, berbau busuk, persekitaran
> > yang tidak sihat, macam mustahil jenama roti yang popular ni
> > kilangnya macam tu..
> > memang amat meloyakan tekak!! Macam manalah KWSP boleh invest jutaan
> > ringgit kat company tu, ambil duit rakyat pastu invest kat tempat
> > macam ni, mmg mengejutkan semua org..So sesiapa yang pernah makan
> > roti high-5 tu, paham2lah.. berikut adalah gambar2 yang diambil pada hari tersebut..
> >
> > TOLONG SEBARKAN KEPADA KENALAN DAN ORG RAMAI AGAR MEREKA TIDAK
> > TERBELI ATAU MAKAN ROTI NI LAGI?

Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
posted by Mirip at 2:38 PM

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home