Catatan Hidup Seorang Aku

Monday, July 31, 2006

mohon pertolongan AllahSubject: Fwd: FW: mohon pertolongan Allah -forward

Alhamdulillah, kita jauh dari peperangan yang melanda di Asia Barat.Tetapi, hati meronta-ronta mengenangkan saudara-saudara kita disana.Mungkin ada yang berkata "Kalau lah aku ada sebuah jet pejuang, akan ku bedil kafirun Yahudi". Mungkin ada yang berkata "Kalaulah aku ada magik, akan ku hapuskan rejim zionis satu persatu" Dan bermacam-macam lagi, ramai yang mengharapkan kemenangan Islam.

PELIK TAPI BENAR!!!!!! Tuan-tuan:- Dengan izin Allah dan dengan penuh keyakinan dan keimanan, saya mohon tuan tuan berdoa kepada Allah memohon bantuan

RAHSIA MUKJIZAT AL QURAN Mari kita bertafakur, Dengan penuh keyakinan, fahami terjemahan dan>>> > maksud surah Al-Fil.............(Alam tarakai fafa ala rab buka bias ha bil fil) Bacakan surah tersebut dibibir dengan hati mengingati peristiwa
kehancuran tentera Bergajah

KEMUDIAN BERDOALAH BEGINI.. "Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah........ turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Lubnan, hancurkanlah rejim zionis...amin...." (kemudian dibaca surah Al Fil sambil membayangkan kehancuran tentera Yahudi dihancurkan dengan Izin Allah)

SAHAM PIRAMID ANDA !!!!!!!!! Lipatgandakan doa ini. Selepas anda membuat apa yang saya anjurkan, Sila lipatgandakan doa ini, Hantar kepada 7 orang rakan anda yang lain.Maka 7 X 7 X 7 X 7 X 7 X 7 X 7 = 823453 orang akan berbuat perkara yang sama, kemudian 823453 X 7 = 5.8 juta orang......... InsyaAllah ......... sesungguhnya Allah maha pemurah lagi mengasihani, mendengar doa kita.
posted by Mirip at 11:21 AM

0 Comments:

Post a Comment

<< Home