Catatan Hidup Seorang Aku

Friday, August 01, 2008

aku tak mahu 20 tahun lagi macam ni...

Bertubi-tubi selesaikan masalah orang. Masalah sendiri siapa yang tahu?
Siapa nak selesaikan masalah aku ni?
Uwaaaa... tak tahan dah ni.
Aku rasa cam nak makan orang. makan orang makan orang makan orang makan orang

Tak tahan dah aku ni, kang aku buat bodo aje la..
lantak la.. korang solvekan lah sendiri problem korang
sape suruh tak ingat pwd, sape suruh tak ingat itu tak ingat ini
mintak tu mintak ni..
takkan semua aku nak ingatkan.

huhuhuhu ni luahan orang makan gaji cam aku yang kerja nya kena ikut dan support orang aje.. huhuhuh tak tahan gak aku kalu lelama gini.
sabar pun sabar la jugak tapi kalu dah aku tension tahap gaban cam ni
aku kena cari jalan.. aku dah janji dengan anak aku nak balik awal hari ni nak bawak diorang gi jalan kat taman tapi jawabnya hari ni aku balik lewat lagi.

Tau la aku ni jahat bukan 8 hours straight support user,.. tapi tah le.. blog ko bleh tolong aku selesaikan masalah aku ni tak?

En blog,
aku nak blah dah nih.byebyebye
nenanti lain kali kalau aku bengang lagi, aku dating dengan en blog lagi ya,
en blog je yang faham perasaan aku.
byebyebyebye assalamualaikum.
posted by Mirip at 5:32 PM

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home